Groothandel

Levering aan huis

De groothandel levert op regelmatige tijdstippen groenten en fruit aan huis. Het betreft hier voornamelijk winkeliers, restaurants, rusthuizen... Elke maandag-, woensdag- en vrijdagvoormiddag gaan Etienne en Franky naar de REO-veiling in Roeselare om verse groenten en fruit aan te kopen. Nadat alles gelost is in de frigo's worden de caddy's klaargemaakt voor de diverse klanten en worden ze op hun bestemming vervoerd.

Ons klantenbestand is divers en is verspreid in regio Deinze maar ook ver daarbuiten.

Fruit op het werk

Daarnaast leveren wij ook gezonde 'snoep' op het werk in regio Deinze. Bedrijven als Sika nv en Lootens Line ontvangen wekelijks meerdere kilo's fruit om te verdelen onder het personeel. Indien uw bedrijf interesse heeft om fruit op het werk aan te bieden kan u ons steeds contacteren voor een prijsofferte op maat van uw bedrijf. Wij beperken ons echter wel tot regio Deinze. U kan hiervoor een mail versturen naar info@groentendemeyer.be. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Fruit op school

In het kader van het Tutti Frutti project krijgen ook vele scholen uit Deinze wekelijks een stuk fruit voor hun leerlingen. Dit project moedigt kinderen en jongeren aan om diverse fruitsoorten te leren proeven en een gezonde snack te eten tijdens de speeltijden.