Kleinhandel

Winkel

Sinds 2007 zijn we gestart met het aanbieden van groenten en fruit voor particulieren. 'In den beginne' werd achteraan het magazijn een volledige winkel ingericht waar een ruim aanbod verse groenten en fruit staat uitgestald. Inmiddels hebben wij vooraan in het magazijn een afgesloten winkel gebouwd waar de goederen mooi gepresenteerd en gekoeld staan.

Wekelijks bezorgen wij onze geinteresseerde klanten een mail met daarin de promoties van de week. Diverse klanten maken gretig gebruik van het systeem om hun bestelling door te mailen en het dan op hun gekozen tijdstip te komen afhalen. Op die manier bespaart u heel wat tijd. Indien u een mail stuurt naar info@groentendemeyer.be met uw emailgegevens wordt u mee opgenomen in onze klantenlijst.

Fruitmanden - Fruitdozen

U wil iemand een gezond cadeau schenken ? Bij ons kan u ook terecht om fruitmanden of dozen naar uw budget te laten maken. Vermits dit toch wel enige tijd vergt vragen wij steeds om ons dit op voorhand te laten weten, bij voorkeur een dag vooraf.

Wij hopen u in de toekomst enkele voorbeelden van fruitmanden te kunnen laten zien via deze site zodat u een idee hebt van volume en prijs. Daarnaast zullen wij deze pagina ook nog uitbreiden met kooktips en weetjes in verband met de houdbaarheid van diverse groenten- en fruitsoorten. Wordt ongetwijfeld vervolgd...